Vijesti

  1. 3. 2014, 19:00 – Predstavljanje knjige [psi] – Rijeka

Udruga potencijal, Beli Kamik 2, Rijeka

više informacija

  1. 9. 2012

Knjiga [psi] ima svoje predstavništvo u Berlinu. Ako želite naručiti veći broj knjiga za poslovne darove, predlažemo da se obratite izravno predstavništvu jer ćemo Vam ponuditi povoljniju cijenu, a uz knjige ćemo Vam poslati i posebne poklon-vrećice u grafičkoj slici knjige.

  1. 7. 2012

Metoda za uklanjanje disleksije (legastenije) predstavljena je na internetskoj stranici u meniju FORUM – rubrika disleksija. Na tom ćete mjestu naći točne upute i besplatan pristup svim obrascima za rad prema spomenutoj metodi. Sadržaj knjige nije uz disleksiju izravno vezan, u knjizi je samo predstavljena nova teorija iz koje se izvelo i rješenje za uklanjanje disleksije.

  1. 6. 2012

Knjiga [psi] odsad je dostupna također na engleskome i njemačkome jeziku. Za izravan pristup stranicama na engleskome jeziku posjetite www.psi-book.com, a za izravan pristup stranicama na njemačkome jeziku posjetite www.psibuch.de. Knjigu na izabranome jeziku moguće je naručiti s bilo koje stranice. Za to izaberite željeni jezik u obrascu za narudžbu knjige.

  1. 5. 2011

Sve vas koje zanimaju dojmovi čitatelja i druge zanimljivosti pozivam da nam se pridružite na Facebooku, na stranici [psi]. (Ne zaboravite kliknuti Sviđa mi se!)

U jednoj od knjiga bila je otkrivena tiskarska greška – nedostaje cijeli arak, od 243. do 258. stranice, a stranice od 227 do 242 su udvostručene. Ako je još tko otkrio istu grešku, neka to, molim, odmah javi na eros@psi.si.

A prije nego što pošaljete svoju primjedbu, uvjerite se da je riječ o tim istim stranicama jer slova koja nedostaju na stranicama od 130 do 143, u Heraklovoj tvrđavi, gdje su samo interpunkcijski znakovi, nisu greška.

  1. 3. 2011

Molim za malo strpljivosti pri čekanju na nova tumačenja! Usred posla smo:

Ured Republike Slovenije za intelektualno vlasništvo potvrdio je prijavu patenta za Metodu za uklanjanje poteškoća pri čitanju kod disleksije. Javnosti želim predstaviti cjelovitu sliku o uspješnosti nove metode koja je nastala na osnovu teorije REI. U te svrhe uz suradnju s uglednim stručnjacima pripremam znanstveno istraživanje koje će svjetskoj javnosti prvi put razotkriti imamo li mi, Slovenci, doista znanje koje nema nitko drugi na svijetu. Disleksiju se dosad smatralo doživotnim poremećajem. Zbog previše posla s prijevodima i drugim aktivnostima nema vremena za aktiviranje foruma koji će ubuduće biti namijenjen razgovoru s čitateljima. No, trenutačno me možete posjetiti na Facebooku i sudjelovati u nagradnim igrama za besplatnu knjigu [psi]. A i vjerojatno najvruće tumačenje, tumačenje 6. svijeta, također je u pripremi.

  1. 1. 2011

Dragi čitatelji, čini se da se plan Života ispunjava jer je [psi] na najboljem putu da promijeni svijet. Doduše, to je još dijete koje je tek prohodalo, ali usprkos tome mnogi ste već spoznali da ovo dijete ima sasvim posebne gene.

Uskoro ću na ovoj internetskoj stranici objaviti posve novu terapiju za uklanjanje poremećaja u čitanju – disleksije. Kao što je bilo već više puta rečeno, REI nije samo jedna od mnogih teorija, nego zbog sasvim novog razumijevanja različitih problema omogućuje i konkretnu pomoć. Najavljujem da ću prvi u povijesti predstaviti put kojim će taj poremećaj u čitanju možda u potpunosti ukloniti.

Terapija je jednostavna, bit će je moguće izvoditi bez nadzora stručnjaka, a sve će upute biti na raspolaganju besplatno na ovoj stranici. Sve koji nestrpljivo čekaju na nastavak tumačenja svjetova i na forum za razgovore molim za malo strpljenja. Ovom prilikom želim posebno zahvaliti svima koji ste knjizi pomogli i stajali uz nju pri njezinim prvim koracima. Zahvaljujem za sva vaša pisma o osobnom doživljenju knjige, za sve lijepe riječi koje ste o knjizi rekli poznanicima i prijateljima (kako osobno kao i u brojnim blogovima i na forumima) te naravno za sve knjige koje ste kupili i darovali ih poznanicima. U svakom domu Erosa prihvate kao novog ukućana, a svaki prodani primjerak knjige znači približavanje cilju da će ga u svoj dom moći prihvatiti i ljudi koji ne razumiju Erosov materinski jezik. Naime, još je za ovu godinu planiran prijevod knjige na čak tri svjetska jezika. Želim vam puno prihvaćanja u svjetove koji vas okružuju.

Eros

  1. 11. 2010

Objavili smo tumačenje 4. svijeta – Veronikine knjižnice. Budući da priča prikazuje svijet obrazovanih, tome je primjerena i zahtjevnost sadržaja koji osvjetljava pozadinu događanja u knjižnici. Otkriće tajne Bachove Passacaglije naišlo je na veliko zanimanje, stoga smo za lakšu predodžbu izradili još i animaciju koja prikazuje kako je Bach u njoj uspio sakriti ime Louisa Marchanda. Animaciju možete pogledati klikom na gumb Tajna Passacaglije koji se nalazi na kraju glazbene tajne kod sedam dokaza. U pripremi je forum s razgovorima koji će uskoro biti na raspolaganju u ovom meniju. Bit će namijenjen vašim komentarima i razmišljanjima o knjizi. Otvarat ćemo različite teme, a povremeno će se uključivati i pisac. Odaziv čitatelja ohrabrio nas je da smo se prihvatili prevođenja knjige. U sljedećoj godini stoga očekujemo izdanje još na engleskome i njemačkome jeziku. Zahvaljujemo svima koji pomažete knjizi na njezinome putu.

  1. 10. 2010

Najavljujem (već) drugo predstavljanje knjige [psi] – ovaj put u Ljubljani, u Linhartovoj dvorani Cankarova doma, u petak, 22. 10. u 19.07.

Ulaznice će se moći nabaviti kod blagajne, sat vremena prije događaja, besplatno. Dobrodošli!

  1. 9. 2010

Mada malo kasnije nego što smo obećali, danas smo objavili prvi iz niza tumačenja, i to tumačenje uvoda. Možete ga pročitati kod tumačenja svjetova pod gumbom uvod. Poduzeće Keter Organica, vodeći slovenski proizvođač bioplinskih elektrana, kupilo je sto knjiga i poklonilo slovenskim veleposlanicima i drugim visokim diplomatima na Strateškom forumu na Bledu i na skupu slovenske diplomacije na Brdu kod Kranja. Tom je prilikom [psi], kao najjače oružje za dosezanje mira u svijetu, predan, među ostalima, i ministrici obrane dr. Ljubici Jelušič i ministru vanjskih poslova Samuelu Žbogaru. Knjiga je poslana i brojnim drugim visokim predstavnicima slovenske politike, direktorima uglednih poduzeća, akademicima i novinarima, međutim, bilo je ustanovljeno da do nekih primatelja nije dospjela… očito ju je već počela čitati osoba koja kod njih otvara poštu.

  1. 7. 2010

Prvi odazivi čitatelja nadmašuju sva očekivanja (što ni nije bilo tako teško, budući da očekivanja nije ni bilo). Dojmove nekih poznatih osoba možete pročitati klikom na dojmovi poznatih osoba pod gumbom o knjizi.

Onima koji si knjigu ne mogu priuštiti Život namjenjuje besplatan primjerak. Kako doći do njega, saznat ćete klikom na besplatno ispod gumba kako do knjige. U kolovozu dodat ćemo tumačenja dvanaest svjetova koja će vam omogućiti dublji uvid u značenje knjige [psi].

  1. 7. 2010

Na ovom ćete mjestu naći najnovije vijesti povezane s knjigom. Posjetiteljima naše internetske stranice ispričavamo se za kašnjenje u dodavanju sadržaja. Danas smo dopunili dokaze, a u pripremi su još upute kako se latiti razotkrivanja sedmoga dokaza.