Dojmovi poznatih

Nevjerojatna je! Jedna od najboljih knjiga koje sam ikada pročitao.

Novak Đoković, tenisač

 

Mogu reći da me se još nijedna knjiga nije tako dojmila kao [psi]. Znači mi više od jedne knjige – ona je prilika da stvari ponovno vrednujemo. Za mene kao psihoterapeuta posebno je zanimljiv novi psihološki model razumijevanja ljudske psihe koji sam već uspješno upotrijebio u svom radu. To razumijevanje također mi omogućuje puno bolji uvid u otkrivanju veza i novih puteva kod učinkovitog rješavanja psiholoških problema. Velikim očekivanjima čekam kakve će promjene ta knjiga donijeti u svijet.

Dr. Tobias Geisel, psihoterapeut

 

Najvjerojatnije opet neki novi marketinški potez – knjiga puna simbolike, značajnih riječi, knjiga koju je navodno napisao život da svijetu vrati nadu u ljubav – to su bila moja prva razmišljanja prije nego što sam počeo čitati. Ali, kakva zabluda! To je knjiga koju usrkuješ u sebe kao najskuplji, najbolji lijek, kap po kap. Autoru ovog remek-djela ide moj duboki naklon, iako ne znam tko je. U životu sam pročitao već puno knjiga, ali ova uistinu kao svjetlo osvjetljava spoznaju o biti života.

[psi] je za mene doista nešto veličanstveno.

Dr. Erih Tetičkovič, liječnik neurolog

 

Knjiga [psi] – jedna sama ljepota, iznutra kao i izvana.

Svetlana Makarovič, spisateljica

 

Briljantnost Erosovog duha i život rodili su veliko djelo. Djelo koje je svojom visokom kulturom misli i riječi prekretnica u slovenskoj literaturi. Erose, hvala ti što jesi!

Bojan Maroševič, glumac

 

Nekim slučajem, ili pak se radilo možda o planu Života, povjereno mi je bilo posljednje jezično brušenje teksta. Zadaću sam prihvatila kao izazov, no nisam bila svjesna koliki će taj izazov zaista biti, i jezično i sadržajno.

Postavljala sam puno pitanja i dobila puno objašnjenja da bih Erosa uopće mogla pratiti na njegovom putovanju od svijeta do svijeta. Ako sam isprva čitala prije svega kao jezična čistačica, u nastavku sam bila sve više i čitateljica – kao žena, supruga, majka, predstavnica aktivnog stanovništva malog naroda. I ako sam negdje na početku pomalo obazrivo mislila, no, ovo je već viđeno, duboko u tekstu bila sam oduševljena, potresena… na kraju bez riječi. Kako bi samo bilo, da sam poznavala plan? Moje je putovanje već bez toga bilo pustolovina.

Darja Tasič, lektorica knjige [psi]

 

Mislim da još nikad nije bilo i nikad više neće biti tako genijalnog, sjajnog i pronicljivog raščlanjivanja ljudske psihe. A istovremeno neće biti više tako toplog, ljudskog duha, kakav imate vi, iznimno dragi, poštovani gospodine Erose. Tisuću puta hvala što ste mi omogućili tu spoznaju.

Slava Maroševič, glumica

 

Knjiga [psi] me vratila razmišljanjima o temeljnim poukama o našem bivanju na ovom svijetu. Čini mi se da sam te pouke već primao: od svojih roditelja, učitelja, iz mudroslovnih knjiga, svetih spisa i osobnog iskustva. Pročitao sam je. I još ću je čitati.

Stipe Božić, hrvatski alpinist, putopisac, redatelj dokumentarnih filmova


Naročite svoj izvod zdaj.