Zaštita podataka

Zaštita vaše privatnosti prilikom posjete našoj web stranici www.psi.si je vrlo važno za nas.
DCC Marketing d.o.o. je odgovoran za zaštitu podataka ove web stranice.
DCC marketing d.o.o. pripada pravo na korištenje osobnih i anonimnih podataka, uzimajući u obzir prava pojedinaca opisanih u nastavku u zakonom dopuštenoj opsegu.

[1.] Sigurnost podataka

[1.1] DCC marketing d.o.o. štiti vaše podatke od gubitka, zlostavljanja ili neovlaštenog pristupa. U slučaju kršenja zaštite Vaših osobnih podataka, što će vjerojatno predstavljati visoki rizik za svoja prava i slobode, odmah ćemo vas obavijestiti i, ako je moguće, u roku od 72 sata.

[1.2] Imajte na umu da ste isključivo odgovorni za sigurnu pohranu i sigurnost vaših korisničkih podataka ili lozinki koje su vam predane ili prenesene.

[2.] Upotreba maloljetnika

[2.1] Treba napomenuti da sva obrada osobnih podataka može koristiti samo osobe koje su navršile 15 godina života. Korištenje sustava i alata i pripadajuće obrade podataka korisnicima ispod ove dobne granice nije dopušteno bez odobrenja roditelja / skrbnika. Međutim, ako je bilo takve obrade podataka, zaustavit ćemo ga čim ga upoznamo.

[3.] Prikupljanje i obrada osobnih podataka

[3.1] Informacije koje ste dobili

Osobni podaci obrađuju se samo u skladu s primjenjivim odredbama o zaštiti podataka. Ako odgovarate s nama ili ispunite obrazac za podatke na našoj web stranici, prihvaćate da se informacije navedene u svakom obliku obrađuju u dolje opisane svrhe (vidi točke [5.] i [6.]).

[3.2.] Podaci koje prikupljamo

Kada posjetite našu web stranicu, osobni podaci automatski se automatski bilježe na temelju kolačića. Za više informacija o kolačićima koji se koriste na našoj web stranici pogledajte [7] i na našoj stranici kolačića.

[4.] Partneri

DCC marketing d.o.o. ne daje informacije trećim stranama, na primjer, tvrtke uključene u prikupljanje naslova ili tvrtke koje obavljaju izravno oglašavanje.

[5.] Obrada podataka za koje nije potrebna suglasnost

Detaljne informacije o obradi podataka koje ne zahtijevaju pristanak na sljedećem popisu mogu se pronaći.

Opći obrazac za kontakt

Obrazac za kontakt: Prilikom slanja jedinstvenog obrasca za kontakt, obrađuju se vaši osobni podaci
Svrha: odgovorite na svoju poruku
Opravdanje: Legitiman interes za obradu i pouzdan odgovor na vašu poruku
Vrijeme skladištenja: 10 godina
* Precizna polja podataka: vaše ime i e-mail adresa

Online trgovina

Narudžbe proizvoda možete naručiti u online trgovini. Prilikom slanja obrasca za narudžbu obrađuju se vaši osobni podaci.
Svrha: izvršavanje naloga, prodaja proizvoda
Opravdanje: izvršenje naloga ugovor na vaš zahtjev
Vrijeme skladištenja: 10 godina
* Točno podatkovna polja: Ime, prezime, adresa, telefonski broj i e-mail adresa

[6.] Obrada podataka za koje je potrebna suglasnost

DCC marketing d.o.o. obraditi osobne podatke iz točke [3.] za sljedeće svrhe:

Prijavite se na e-vijesti

Podatke koji se navode za svaki prijave koriste se samo za slanje e-vijesti. Da biste poslali e-novosti, koristimo adresu e-pošte koju ste naveli, a u nastavku trebamo vašu potvrdu da prihvaćate adresu e-pošte (tj. Dvojni pristanak) kao vlasnika adrese e-pošte. U bilo kojem trenutku možete otkazati e-newsletter putem opcije elektroničke pošte ili e-pošte info@psi.si.
Svrha: slati informacije o događajima, atrakcijama i akcijskim ponudama
Opravdanje: pristanak
Vrijeme zadržavanja: sve dok se bilten šalje i nema opoziva.
* Precizna podatkovna polja: Ime, prezime, e-mail adresna

[7.] Kolačići i dodatke za društvene mreže

[7.1] Prikupljamo podatke automatski pomoću kolačića. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja pohranjuje web postavke. Gotovo svaka web stranica koristi ovu tehnologiju. Kolačići se preuzimaju kada vaš web preglednik prvi put posjeti web stranicu. Sljedeći put kada vidjeti ovu stranicu s istim uređajem, kolačića i odgovara pohranjenim informacijama na web stranicu na, ti se pojaviti (vlastiti kolačić) ili druge web stranice, koja pripada ovoj kolačić (cookie trećinu). Na taj način, web stranica prepoznaje da ste ga već prikazali, a u mnogim slučajevima prilagođava prikazani sadržaj.

[8.] Pojedinačna prava

U vezi s obradom podataka, možete ostvariti sljedeća prava na koja imate pravo:

[8.1] Pravo na informacije: Možete zatražiti potvrdu hoće li se iu kojoj mjeri obraditi vaši osobni podaci.

[8.2] Pravo ispravka: Ako su vaši osobni podaci koje obradimo nepotpuni ili netočni, možete u bilo kojem trenutku zatražiti popravak ili obnovu. učinite to.

[8.3] Pravo na otkaz: brisanje svojih osobnih podataka može pitati, ako je svrha za koju su zarobili, završen ukoliko je došlo nezakonitu obradu pri obradi nerazmjerno miješanje sa svojim legitimnim interesima zaštite osobnih podataka, ili ako je obrada informacije koje trebate su suglasnost koju ste opozvali. Ovdje valja napomenuti da postoje razlozi zašto trenutačno brisanje vaših podataka nije moguće, na primjer, zakonske obveze zadržavanja podataka, postupaka u tijeku, izvršenja, provedbe ili obrane pravnih zahtjeva itd.

[8.4] Pravo na žalbu ako mislite da je obrada podataka nisu uključene slovenska ili europske zakone o zaštiti podataka i krše vaša prava, slobodno nam se obratite, možemo razjasniti sva pitanja. Naravno, također imate pravo žalbe slovenskom nadležnom tijelu za zaštitu podataka, s Europskim nadzornim tijelom.

Te prava možete ostvariti izravno od tvrtke DCC Marketing d.o.o. e-mailom na info@psi.si.

[9.] Podaci za kontakt

DCC marketing d.o.o.
Vrbanska cesta 5
2000 Maribor
info@psi.si