Kolačići

Za nas je osobito važno štititi vašu privatnost prilikom posjete našoj web stranici. Zato ćete pronaći detaljne informacije o prikupljanju osobnih i neosobnih podataka u nastavku.

DCC marketing d.o.o. pripada pravo na korištenje osobnih i anonimnih podataka, uzimajući u obzir prava pojedinaca opisanih u nastavku u zakonom dopuštenoj opsegu.

Na ovoj web stranici www.psi.si koristi se softver za analizu posjeta web stranicama.
Analizom tih podataka možemo dobiti važne rezultate o zahtjevima korisnika. Ovi rezultati doprinose daljnjem poboljšanju kvalitete korisničkog doživljaja. Svaki put kada se otvori nova web stranica, sljedeći skup podataka pohranjen je neograničen:

– anonimni oblik IP adrese računala koji šalje zahtjev,
– datum i vrijeme izvršenja ili zahtjevi
– naziv stranice ili. datoteku koju ste otvorili,
– veza s koje ste stranice pristupili ovoj stranici,
– vrstu i verziju preglednika koju koristite,
– vrstu operacijskog sustava koji koristite.

1. Što je kolačić?

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja pohranjuje web postavke. Gotovo svaka web stranica koristi ovu tehnologiju. Kolačići se preuzimaju kada vaš web preglednik prvi put posjeti web stranicu. Na sljedećem prikazu ove web stranice s istim uređajem kolačić i ispravno pohranjeni podaci prenijet će se na web stranicu koju ste prikazali (vlastiti kolačić) ili na drugu web stranicu na koju taj kolačić pripada (kolačić treće strane). Na taj način, web stranica prepoznaje da ste ga već prikazali, a u mnogim slučajevima prilagođava prikazani sadržaj.

Neki kolačići su iznimno korisni jer mogu poboljšati korisničko iskustvo kada ponovno posjetite web stranicu koju ste posjetili nekoliko puta. Kolačići su na primjer. podsjećajući vas na vaše interese, izvještavajući kako upotrebljavate određenu web stranicu i relevantno prilagodbu prikazanih podataka svojim osobnim interesima i potrebama, pod uvjetom da upotrebljavate isti konačni uređaj i isti preglednik kao i prije. Većina upotrijebljenih kolačića automatski se brišu s tvrdog diska (tj. Kolačići sesije) nakon završetka pregledavanja. Također koristimo kolačiće koji ostaju na vašem tvrdom disku čak i nakon završetka sesije pregledavanja. To poboljšava korisničko iskustvo prilikom ponovnog prikazivanja web stranice, budući da se web stranica prilagođava vašim osobnim potrebama i optimizira vrijeme učitavanja stranice.

2.1. Kolačići bez pristanka

Potrebne kolačiće osiguravaju funkcije bez kojih ne možete koristiti ovu stranicu prema namjeni. Ovi kolačići koriste isključivo mene i stoga se zovu “vlastiti kolačići”. One se spremaju samo na vaše računalo tijekom trenutačne sesije pregledavanja.

Hitno potrebni kolačići: koristimo t. ja. “Kolačić sesije”. Bez ovog kolačića ne možete se prijaviti i stoga nemate značajke za prijavu.

Takvi kolačići, npr. prilikom promjene web stranice, ako je potrebno, oni također pružaju funkciju prebacivanja s HTTP web stranice na https, čime se poštuju povećani sigurnosni zahtjevi za prijenos podataka. Nije potrebna suglasnost za upotrebu hitnih kolačića.

Neophodni kolačići ne mogu se deaktivirati putem funkcije ove web stranice. Također ih možete deaktivirati u bilo kojem trenutku putem preglednika koji koristite. Također pogledajte upute u nastavku u vezi s tim.

2.2. Vlastiti kolačići s pristankom

Kolačići, koji po isključivo pravnoj definiciji nisu strogo neophodni za korištenje web stranice, ipak ispunjavaju važne zadatke. Funkcije koje olakšavaju surfanje našim web stranicama, npr. Pre-ispunjeni obrasci više nisu dostupni bez ovih kolačića.

2.3. Kolačići treće strane s pristankom

Sadržaj pružatelja trećih strana također je integriran na ovu web stranicu. Oni mogu postaviti kolačiće kako bi vas obavijestili da ste posjetili našu stranicu. Dodatne informacije o korištenju tih kolačića potražite na web mjestima tih davatelja treće strane.

Korišteni kolačići treće strane:

Opis kolačića: Google Analytics
Zadatak: prikupiti statistiku o web prometu.

Opis kolačića: piksel Facebooka
Zadatak: prikupite statistiku o prometu web stranica i isporuci oglasa.

3. Dodaci za društvene mreže

DCC marketing d.o.o. na web stranici www.psi.si također koristi tzv. dodatke društvene mreže (u daljnjem tekstu gumbi) kao što su Facebook, Twitter i Google+. Ako posjetite svoju web-lokaciju, ti su gumbi isključeni prema zadanim postavkama, što znači da ne šaljete nikakve podatke ni u jednoj društvenoj mreži bez vaše intervencije. Morate ih aktivirati prije nego što kliknete gumbe prije nego što ih počnete koristiti. Gumb ostaje aktivan sve dok ne deaktivirate ili izbrišete svoje kolačiće.

Nakon aktivacije, uspostavljena je izravna veza s poslužiteljem svake društvene mreže. Sadržaj gumba preuzima se izravno iz društvenih mreža u vaš preglednik, a zatim se nalazi na web stranici. Nakon aktivacije gumba, pojedinačna društvena mreža već može prikupljati podatke, bez obzira na to utjecate li na gumb. Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu, to može biti posjet vašoj web-lokaciji na vašoj web-lokaciji. Društvena mreža ne može dodijeliti posjetu nekom drugom mjestu sve dok ne aktivirate tu pojedinačnu tipku. Ako ste član društvene mreže, a vi ne želite ovo u svoj posjet našoj web link prikuplja podatke s podacima pohranjenim na vašem članstvu, morate provjeriti prije aktiviranja tipke sa svake društvene mreže. Nemamo utjecaja na količinu podataka koje vaše društvene mreže prikupljaju s vašim gumbima. Više informacija o svrsi i opsegu prikupljanja podataka i daljnje obrade i korištenja podataka iz različitih društvenih mreža te o njihovim pravima u tom pogledu i opcijama postavki za zaštitu privatnosti, pročitajte pravila privatnosti pojedinih društvenih mreža.

Facebook

Facebookovi socijalni umrežaji koriste se na našim stranicama. Za to koristimo gumbe “Like” i “Share”. Ovo je ponuda američke tvrtke Facebook Inc. (1601S California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Kada posjetite neku od naših web stranica koje koriste ovaj dodatak, to ne povezuje ovu tvrtku. To se događa tek nakon vašeg izričitog pristanka, nakon čega vas pitamo kada kliknete na odgovarajući gumb.

Više informacija o svrsi i opsegu prikupljanja podataka i daljnje obrade i korištenja podataka od strane Facebooka, kao i poduzeća o njihovim pravima u tom pogledu i opcije postavki za zaštitu privatnosti, pročitajte pravila privatnosti Facebooka na web stranice tvrtke: http: // www.facebook.com/policy.php

Ako ne želite da se Facebook poveže izravno na vašu Facebook stranicu, podaci koje prikuplja s našom web lokacijom, morat ćete se odjaviti s Facebooka prije nego što posjetite našu web stranicu. Možete potpuno spriječiti Facebook dodatke da dodaju dodatke za vaš preglednik, npr. s značajkom “Facebook Blocker”.

Youtube

Naše web stranice koriste dodatke za društvenu mrežu Youtube. Za to koristimo videozapise koji su uključeni u kôd web mjesta. Ovo je ponuda američke tvrtke Google Inc.

Više informacija o svrsi i opsegu prikupljanja podataka i daljnje obrade i korištenja podataka od strane tvrtke YouTube, kao io svojim pravima u tom pogledu i opcije postavki za zaštitu privatnosti, pročitajte pravila o privatnosti Google na web stranici: https: // www.google.com/intl/en/policies/privacy/

4. Vaše postavke kolačića

Možete postaviti svoj preglednik da prihvaća ili općenito odbije kolačiće samo uz vaš izričit pristanak. Upozoravamo vas da su određeni segmenti web stranice bez korištenja kolačića ograničeni ili potpuno beskorisni.